ALTAVEU PORTÀTIL.

ALTAVEU PORTÀTIL.

El nostre altaveu portàtil amb rodes és la solució ideal per a cobrir les necessitats acústiques de petits esdeveniments com podrien ser les jornades de portes obertes, o la música dels petits gimnasos o sales polivalents a l’escola. El sistema trolley i el sistema de càrrega permeten disposar d’un dispositiu independent i autònom. Els equips més venuts són de 500W, potència ...
0 / 5 a partir de 0 valoraciones 600 vistas

Contacto

He leído y acepto las condiciones de uso

Descripción ALTAVEU PORTÀTIL.

El nostre altaveu portàtil amb rodes és la solució ideal per a cobrir les necessitats acústiques de petits esdeveniments com podrien ser les jornades de portes obertes, o la música dels petits gimnasos o sales polivalents a l’escola.

El sistema trolley i el sistema de càrrega permeten disposar d’un dispositiu independent i autònom. Els equips més venuts són de 500W, potència més que suficient per a la majoria dels casos, encara que disposem d’altaveus de més potencia.

L’altaveu portàtil s’entrega amb un parell de micròfons sense fils. Té entrades de línia per a connectar l’àudio de l’ordinador portàtil o bé el nostre smartphone o qualsevol dispositiu amb sortida de línia. També port reproduir MP3 gràcies a les seves entrades USB i SD Card. Disposa també de connectivitat Bluetooth i un sintonitzador de ràdio.

Si es requereix tenir més alçada per guanyar cobertura de so, l’altaveu disposa d’un vas universal per treballar amb un trípode.

Publicar nueva opinión

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Proveedor

EDUCAT af

- Barcelona - Barcelona - España
93 827 44 11