MONITORS INTERACTIUS.

MONITORS INTERACTIUS.

Els monitors interactius per escoles, han sigut la gran novetat del moment. S’espera que aquest pròxim curs sigui el principi de la consolidació dels monitors interactius, ja que la relació preu/polsades s’està començant ajustat a la realitat del mercat. Quins són els principals avantatges respecte a les pissarres digitals i els projectors interactius? La primera gran avantatge és el baix cost de ...
0 / 5 a partir de 0 valoraciones 1023 vistas

Contacto

He leído y acepto las condiciones de uso

Descripción MONITORS INTERACTIUS.

Els monitors interactius per escoles, han sigut la gran novetat del moment. S’espera que aquest pròxim curs sigui el principi de la consolidació dels monitors interactius, ja que la relació preu/polsades s’està començant ajustat a la realitat del mercat.

Quins són els principals avantatges respecte a les pissarres digitals i els projectors interactius?

La primera gran avantatge és el baix cost de manteniment. Ja no caldrà pensar amb bombetes de recanvi ni filtres del projector. A més a més, s’estima que el percentatge d’incidències serà molt més baix.

D’altra banda, podem treballar sense ombres ni enlluernaments, ja que prescindim del projector.

Un avantatge que es té molt en compte a les aules d’infantil, és que ens permet ubicar el monitor a l’alçada dels més petits, la qual cosa no és possible amb un dispositiu que requereixi projector. Així mateix, l’alçada dels monitors és més petita que una pdi (ja que es treballa amb format panoràmic), la qual cosa permet als nens arribar a tota la superfície de la pantalla.

El monitor interactiu ens permet continuar treballant com una pdi, si li connectem un pc o portàtil. Però en alguns casos, es complementa amb dispositius de sistemes integrats Android.

A diferència de l’inici de les tecnologies interactives amb les pissarres digitals, en què el contingut digital curricular era inexistent i depenia sovint de la bona voluntat de la comunitat docent i de les editorials que anaven sempre a remolc del mercat, ara la consolidació dels dispositius Smartphons i les tauletes ha propiciat el desenvolupament de centenars de milers d’aplicacions per aprendre jugant de forma dinàmica i divertida. Ara és tan senzill com obrir un store (Google play, Aptoide, etc…) escriure anatomia, sistema solar, english for children per disposar immediatament d’un llistat d’Apps amb les quals poder dinamitzar i enriquir el nostre contingut curricular.

Publicar nueva opinión

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Proveedor

EDUCAT af

- Barcelona - Barcelona - España
93 827 44 11