Microsopi USB Dino-Lite AM4113ZT

Microsopi USB Dino-Lite AM4113ZT

AM4113ZT de Dino-Lite és un microscopi professional portàtil digital pràctic i fàcil de fer servir, que proporciona una qualitat d’imatge superior, amb un augment òptic de fins 200x. Està equipat amb un sensor d’alta qualitat de 1,3 megapíxels que ofereix una qualitat d’imatge cristalina i una reproducció natural del color, permetent veure i capturar objectes amb el major nivell de detall. Aquest ...
0 / 5 a partir de 0 valoraciones 618 vistas

Contacto

He leído y acepto las condiciones de uso

Descripción Microsopi USB Dino-Lite AM4113ZT

AM4113ZT de Dino-Lite és un microscopi professional portàtil digital pràctic i fàcil de fer servir, que proporciona una qualitat d’imatge superior, amb un augment òptic de fins 200x.

Està equipat amb un sensor d’alta qualitat de 1,3 megapíxels que ofereix una qualitat d’imatge cristalina i una reproducció natural del color, permetent veure i capturar objectes amb el major nivell de detall. Aquest model es subministra amb el software DinoCapture 2.0 per Windows i el software DinoXcope per MacOS, el qual et permetrà realitzar mesures calibrades en imatges preses amb Dino-Lite. El polaritzador integrat redueix l’efecte brillant en els materiales reflectants, com metalls, plàstics, joies, components electrònics, etc.

Contacta’ns per a les nostres Demostracions sobre el producte!

Publicar nueva opinión

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Proveedor

Enfoca

c/ Viladomat 106 3r 2a - Barcelona - Barcelona - 08015 - España
933284115