ARMARIS PER PORTÀTILS I TAULETES.

ARMARIS PER PORTÀTILS I TAULETES.

L’arribada de dispositius interactius a les aules, com són les tauletes i els portàtils dels nostres alumnes, ha fet habitual la utilització d’armaris d’emmagatzematge. Af EDUCAT proposa a les escoles l'armari per tablets Kensigton, empresa líder en dispositius de seguretat per portàtils. El nostre armari permet la càrrega simultània de tots els dispositius, fins a un màxim de 10 dispositius ...
0 / 5 a partir de 0 valoraciones 740 vistas

Contacto

He leído y acepto las condiciones de uso

Descripción ARMARIS PER PORTÀTILS I TAULETES.

L’arribada de dispositius interactius a les aules, com són les tauletes i els portàtils dels nostres alumnes, ha fet habitual la utilització d’armaris d’emmagatzematge. Af EDUCAT proposa a les escoles l’armari per tablets Kensigton, empresa líder en dispositius de seguretat per portàtils. El nostre armari permet la càrrega simultània de tots els dispositius, fins a un màxim de 10 dispositius per armari.

Els armaris per tauletes KENSINGTON es poden apilar, permetent reduir l’espai a l’aula. Aquesta solució d’emagatzematge se li pot posar una base amb rodes per tal de convertir-lo en un carret molt pràctic.

També disposem d’altres models amb més capacitat i diferents formats, tant per tauletes com per portàtils. Demani més informació.

A af Educat dissenyem campanyes puntuals en les quals promocionem packs amb les nostres tablets Vexia i Energy Pro, així com finançaments propis sense interessos. Pregunti’ns per aquestes promocions. No deixi de demanar pels nostres packs promocionals.

Publicar nueva opinión

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Proveedor

EDUCAT af

- Barcelona - Barcelona - España
93 827 44 11