Descobreix el món de Gaudí

Descobreix el món de Gaudí

Com el propi Antoni Gaudí va dir:

 “L’art s’apren amb exemples, que són les obre del passat”

Aquest recorregut per l’univers Gaudí compta amb un espectacular vídeo pròleg de 180º, un espai interactiu de realitat augmentada, audiovisuals creats expressament per a l’exposició, multimèdia, hologrames, escenografies, maquetes, documents i peces úniques, entre d’altres. És un viatge que et permet descobrir la seva enorme capacitat ...
0 / 5 a partir de 0 valoraciones 1143 vistas

Contacto

He leído y acepto las condiciones de uso

Descripción Descobreix el món de Gaudí

Com el propi Antoni Gaudí va dir:

 “L’art s’apren amb exemples, que són les obre del passat”

Aquest recorregut per l’univers Gaudí compta amb un espectacular vídeo pròleg de 180º, un espai interactiu de realitat augmentada, audiovisuals creats expressament per a l’exposició, multimèdia, hologrames, escenografies, maquetes, documents i peces úniques, entre d’altres.
És un viatge que et permet descobrir la seva enorme capacitat creativa, el gran imaginari i les idees revolucionàries que el varen convertir en un geni universal. És l’únic arquitecte del món amb vuit obres declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco: Park Güell, Casa Milà, Palau Güell, Cripta de la Colònia Güell, Sagrada Família (cripta i façana del Naixement), Casa Vicens i Casa Batlló.
Gaudí Exhibition Center fa redescobrir també un edifici incomparable, l’edifici de la Pia Almoina amb la seva muralla romana, veritable porta del famós barri Gòtic de Barcelona.

Publicar nueva opinión

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Proveedor

Gaudi Exhibition Center

Pla de la Seu, 7 - Barcelona - Barcelona - 08002 - España
932687582